Ikke kategoriseret

CBD afløser medicin

42% holdt op med at tage medicin

2400  personer deltog i en undersøgelse om brugen af CBD og medicin. En report fra Brightfieldgroup fra juli 2018 viser at hele 42% holdt op med at tage  medicin for søvnbesvær eller depression efter at de havde brugt CBD-baserede produkter i en periode. Undersøgelsen var især fokuseret på lidelser som angst, depression, ledsmerter og søvnløshed. I gruppen med ledsmerter og angst viste succesraten at ligge på imponerende 80%. Deltagerne i denne gruppe udtalte at CBD virkede meget, eller ekstremt, effektivt. Du kan læse undersøgelsen (engelsk) fra Brightfieldgroup her.

Når vi gerne vil vise dokumentation for CBDs virkning og effekt i Danmark må vi ofte ty til udlandet, hvor de er meget længere fremme med forskningen og brugen af CBD-olie. Et hurtigt søg i databasen for videnskabelige studier viser at der er lavet 18917 godkendte forskningsresultater på cannabis. Tallet stiger hele tiden, hvilket bare viser at der forskes intenst på området. Vi hører ofte fra læger og lægemiddelstyrelsen at CBD ikke er dokumenteret, men dette er slet og ret usandt. Jeg savner den jounalist som tør stille de kritiske spørgsmål til politikerne. Du kan selv gå på www.pubmed.gov,  hvor du kan lave dine egne søgninger på alverdens medicinske afhandlinger. Jeg har søgt på ordet: cannabis. Vær opmærksom på at CBD kan være en forkortelse for mange ting, der ikke nødvendigvis handler om planten, cannabis sativa.

Hvor er samarbejdet mellem alternativ og traditionel medicin?

For nylig var jeg til foredrag omkring CBD. Det var Milena Penkowa som var foredragsholder og hun førte os ind i hvordan CBD virker i vores krop. Undervejs gav hun os kuren på flere kræftformer, som kunne behandles med CBD alene, eller i samarbejde, med lægeordineret kemisk behandling. Faktisk viste tallene at folk der kombinerede et højt indtag af CBD og samtidig var i kemobehandling, klarede sig markant bedre end de andre grupper. Det er altså ikke enten eller, men derimod både og. En spændende aften, hvor vi blev bombarderet med viden om kroppens eget cannabinoide system. Ja, kroppen producerer faktisk allerede et CBD-lignende stof og boostes bare når vi tilfører CBD-olie. Da aftenens foredrag var omme blev der vist hvor man kunne købe CBD. Jeg kiggede forsigtigt rundt og noterede mig at rigtig mange havde deres mobil fremme og tog billeder kontaktinformationerne. Der er efterspørgsel på CBD. Folk vil gerne være raske og medicinfrie. Der er stadig mange som stoler blindt på lægen og tager den kemiske medicin. Det handler ofte om tillid og autoritetstro, men også en overbevisning om at nogen tager ansvar – vi lægger gerne ansvaret over på lægen og autoriteten. Det er det letteste.

Dagens tip:

Tager du allerede CBD-olien er her et hurtigt fif til hvordan du kan BOOSTE CBD-oliens effekt markant. Indtag 3 gram gurkemeje + 1 gram sort peber dagligt. Dette understøtter CBD-oliens effekt.

Tag ansvar

Alt for mange mennesker tager ikke ansvar for deres egen behandling, men overlader ansvaret 100% til lægen. Desværre er lægen kun uddannet i kemisk medicin og ved ingenting om kost eller kosttilskud, som ofte vil kunne forbedre behandlingen. Faktisk forholder det sig sådan, at når lægerne forlader universitetet bliver de kun tilbudt efteruddannelse af medicinalindustrien. Selvom om det endocannabiniode system er klinisk dokumenteret for længe siden er dette ikke en del af pensum på lægestudiet. Vi har et receptorer, CB1 og CB2, i kroppen der passer som hånd i handske med CBDens cannabinoider. Det er på tide at parkere vores blinde tillid til lægeverdenen og åbne øjnene for at det er penge der styrer vores sundhedssystem. Det er på tide at tage ansvar for eget liv og helbred.

www.jacobhertz.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *