Til mine tidligere elever <3

Kære gamle elev.

Jeg har sat nogle datoer for kurser i tankefeltterapi og tænkte hvor fedt det kunne være at have et hold hvor det KUN var gamle elever.

Pt går jeg hjemme og passer min klinik, hvor jeg giver massage og laver terapi. Ved siden af sælger jeg vandrensere fra Wetality og monterer dem for kunden, hvis de har brug for min hjælp.

Tankefeltterapi eller TFT er et meget simpelt værktøj, der effektivt kan behandle mange psykologiske problemstillinger, som vrede, angst, fobier, traumer og meget andet.

Du kan læse meget mere om TFT her:

https://www.jacobhertz.dk/hvad-er-tankefeltterapi/.

Kurset er ment som et selvhjælpskursus, hvor du lærer teknikkerne til at behandle dig selv. Vil du hjælpe andre er det også en mulighed.

Bliv klogere på hvad TFT er – https://www.jacobhertz.dk/hvad-er-tankefeltterapi/

Pris på kurset er kr. 3.999,-. Som gammel elev får du 50% rabat. Din pris er derfor kun kr. 1.999,-

Med et kursus i tankefeltterapi skal du hjem og øve dig og her kan du med fordel give nogle prøvebehandlinger til venner og familie. Lav f.eks 10 behandlinger á 200 kr = så har du hjulpet dine medmennesker, fået lidt erfaring og er udgifterne til kurset er betalt!

Desuden kan du fremadrettet tilbyde behandlinger med TFT og tjene lidt ved siden af. 😉 Denne model har fungeret rigtig godt for mig og har betalt alle de kurser jeg har taget igennem tiden.

Jeg har lige sendt en klient ud af døren, som betalte 1.200 kr. for 1,5 times session.

Tid: d. 13.-14. november – begge dage 9-17

Holdstørrelse: 8 – 10 personer.

Jeg sørger for frokost begge dage.

Tilmelding sker ved at kontakte mig på 60652240.

Glæder mig til at høre fra dig.

Kh Jacob