Tantramassage

Nydelse og sanselighed

Rummet er varmet op og oplyses kun op af stearinlys. En diskret duft af røgelse fylder rummet og der er sat meditationsmusik på anlægget. Tiden er gået i stå og der er ikke noget du skal nå. Ingen ambitioner om at være, andet end at være i nuet. Der er kun åndedrættet, berøringen og sanseligheden. Det er din tid til selvforkælelse og nydelse.

Massagen har en varighed på 1½ time, men jeg sætter altid 3 timer af så vi har tid til at snakke sammen, både før og efter.

Når du ankommer har jeg forberedt en kop the/kaffe og der er god tid til at “lande” og få talt forløbet igennem. Du for lov til at fortælle om dine forventninger og ønsker til massagen. Vi laver aftaler om hvordan massagen skal forløbe og hvad der skal ske under massagen.

I en tantramassage har du muligheden for at:

  • Vække hele din krop og din livsenergi
  • Opleve et dybt og kærligt møde med dig selv
  • Åbne op for din sanselighed, sensualitet og femininitet
  • Fjerne blokeringer og spændinger  
  • Opleve glæde, velvære og selvaccept
  • Øve dig i at modtage og sanse
  • Komme ud af hovedet og ned i kroppen

Massagen starter med at du ligger med en sarong over dig. Undervejs fortrænges sarongen lidt efter lidt til fordel for den varme olie og nærværende berøringer.

Undervejs i massagen er jeg opmærksom på dine signaler og kan korrigere massagen så du får mest muligt ud af den. Du har hele tiden mulighed for at sige ja og nej, både med ord med kroppen. Det er helt ok at bede om mere, sige stop eller bede om en pause. 

Når massagen er slut bliver du igen hyldet ind i sarongen igen og får lov til at ligge og langsomt komme til dig selv igen.

Jeg har stor fokus på at en tantramassage skal være en tryg oplevelse hvor du kan slappe af, og give dig hen til nydelse og fordybelse i den magi og femininitet din krop rummer.

Hele din krop er i fokus og hver enkelt celle modtager opmærksomhed. Afhængig af din historie, kan massagen have en terapeutisk effekt og være medvirkende til at løsne op for blokeringer, psykiske som fysiske.

Du forkæles med opvarmet kokosolie og blide hænder under hele seancen. Du vil mærke, at kroppens energier vækkes og øges igennem bevidste og nænsomme strøg og berøringer. Afhængig af dine ønsker, kan massagen inkludere yonimassage (ydre og indre massage af dit køn). Det er din tid, med dyb afspænding, glæde og komplet nydelse.

Et par udsagn:

“Fra første øjeblik jeg kom til Jacob følte jeg mig tryg og i gode hænder. Vi startede med en kop the, hvor vi snakkede lidt og gennemgik hvad der skulle ske under tantramassagen. Der skete hverken mere eller mindre end vi aftalte på forhånd. Under massagen var Jacob utrolig professionel og vi talte næsten ikke sammen. Det gjorde, at jeg kunne koncentrere mig om mig selv og slappe af, bruge vejrtrækningen til at komme ind i mig selv, og nyde massagen. Under kyndig og diskret guidening til hvordan man skal ligge, bliver krop og sjæl nænsomt forbundet og fortryllet til et mere åbent udtryk og man føler sig tættere forbundet med sig selv, eller måske noget mere spirituelt? Efter massagen er stemningen igen afslappet, men man er ikke den samme der tager af sted, som da man kom – man er mere fredfyldt og afslappet i sindet.
Jeg kan klart anbefale en tantramassage hos Jacob.”

Gitte Grønlund, Sexologstuderende

“Min første tantramassage:

Vi startede med en samtale, hvor Jacob kort fortalte om hvordan forløbet nogenlunde ville forgå, og han fortalte at alle slags følelser var ok, at jeg skulle sige til hvis der var behov for en pause eller lignende. Massagen forgik i de mest skønne omgivelser og i en virkelig behagelig atmosfære.  Det var en skøn blanding af perfekt berøring, blidt/let tryk/massage, langsomme/hurtigere bevægelser, jeg følte mig hele tiden tryg, også da jeg fik yonimassage. Det var tydeligt at det kun handlede om, at jeg skulle giv mig hen til ren nydelse og forkælelse. En sand healing for sjælen, som alle burde give sig selv.”

Rie Jensen