Tantramassage

Hvad er en tantramassage?

Tantramassage for kvinder er en helkrops oliemassage, der kærligt, opmærksomt og sensuelt vækker din krop. Det er en massage hvor du trygt kan slappe af, og give dig hen til nydelse og fordybelse i den magi og feminitet din krop rummer. Det er en massage hvor hele din krop er i fokus og hvor hver enkelt celle modtager opmærksomhed. Afhængig af din historie, kan massagen have en terapeutisk effekt og være medvirkende til at løsne op for blokeringer, som har sat sig i din krop. Du vil mærke, at kroppens energier vækkes og øges igennem bevidste og nænsomme berøringer. Afhængig af dine ønsker, kan massagen inkludere yonimassage (ydre og indre massage af dit køn). Det er din tid, med dyb afspænding, glæde og komplet nydelse.

Præmissen for massagen sættes i samtalen. Det kunne være at du har brug for en massage fyldt med omsorg og nærhed, tryghed og varme eller sensualitet og vitalitet. Når først vi har etableret grænserne kan du trygt lægge dig ned og nyde. Giv slip og lade dig synke ind i dig selv, overlade styringen til massøren og slippe tanker om rigtig og forkert. Undervejs kan dine følelser få plads – det er ok og helt normalt.
jacobhertz.dk

Fordele med tantramassage:
– Vækker hele din krop og din energi
– Giver et dybt møde med dig selv
– Åbner op for din sensualitet og femininitet
– Fjerner blokeringer og spændinger

– Giver glæde, velvære og selvaccept
– Gør dig bedre i stand til at modtage

Massagens grundforløb:

* indledende samtale over en kop the / forventningsafstemning og gennemgang af massagen.

* en kort meditation / tantrisk hilsen, hvor vi begge er iført sarong

* massagen er en helkropsmassage, hvor alle dele af kroppen berøres, masseres, nusses eller stryges. Huden vækkes til live, lige som alle dine sanser. Jeg starter med bagsiden og arbejder på at få skabt flow i hele din krop. Typisk starter jeg med tæer, fødder, lægge, ben og arbejder mig op mod din nakke, øre og hår. Efter et stykke tid vil jeg bede dig om at vende dig og dækker dig med en sarong. Jeg starter nu oppefra med at massere dit hovede, nakke, arme, bryster, mave, lår og fødder. Massagen kan sluttes af med en yoni-massage. Vi snakker om det i den indledende samtale hvad dine ønsker er, men jeg spørger altid under massagen om du ønsker yoni-massage. På denne måde kan du nå at ombestemme dig undervejs.

* til slut får du lov til at ligge, svøbt ind i et lagen eller tæppe, og nyde din krop og lade indtrykkene bundfælde sig, mens jeg forbereder en kop the.

* afsluttende samtaletantramassage

Massagen har en varighed på ca. 90 minutter. Dertil lægges tid til både indledende og afsluttende samtale.

Der er mulighed for at tage et bad efter massagen.

 

Et par udsagn:

“Fra første øjeblik jeg kom til Jacob følte jeg mig tryg og i gode hænder. Vi startede med en kop the, hvor vi snakkede lidt og gennemgik hvad der skulle ske under tantramassagen. Der skete hverken mere eller mindre end vi aftalte på forhånd. Under massagen var Jacob utrolig professionel og vi talte næsten ikke sammen. Det gjorde, at jeg kunne koncentrere mig om mig selv og slappe af, bruge vejrtrækningen til at komme ind i mig selv, og nyde massagen. Under kyndig og diskret guidening til hvordan man skal ligge, bliver krop og sjæl nænsomt forbundet og fortryllet til et mere åbent udtryk og man føler sig tættere forbundet med sig selv, eller måske noget mere spirituelt? Efter massagen er stemningen igen afslappet, men man er ikke den samme der tager af sted, som da man kom – man er mere fredfyldt og afslappet i sindet.
Jeg kan klart anbefale en tantramassage hos Jacob.”

Gitte Grønlund, Sexologstuderende

“Min første tantramassage:

Vi startede med en samtale, hvor Jacob kort fortalte om hvordan forløbet nogenlunde ville forgå, og han fortalte at alle slags følelser var ok, at jeg skulle sige til hvis der var behov for en pause eller lignende. Massagen forgik i de mest skønne omgivelser og i en virkelig behagelig atmosfære.  Det var en skøn blanding af perfekt berøring, blidt/let tryk/massage, langsomme/hurtigere bevægelser, jeg følte mig hele tiden tryg, også da jeg fik yonimassage. Det var tydeligt at det kun handlede om, at jeg skulle giv mig hen til ren nydelse og forkælelse. En sand healing for sjælen, som alle burde give sig selv.”

Rie Jensen

Tanker om tantramassage og katte.