Coaching for par

Få mere nærvær, intimitet, forståelse og kærlighed ind i jeres fohold.

Kender du det at du føler dig glemt af din partner? Måske føler du dig ligefrem alene i jeres forhold? Parforholdet er kørt ud på et sidespor, afsporet af hverdagens gøremål?

Du orker ikke længere at tage initiativ til sex. Nogle gange om måneden er rigeligt, ikke?

Måske er stemningen ikke så idyllisk længere og små skænderier begynder at slå skår af den kærlighed der engang bandt jer sammen og gjorde jer stærke og lykkelige.

Parforholdet kræver arbejde og en dedikeret indsats. Desværre er der ingen der har vist os hvordan vi skal klare det når det bliver svært. Ofte går vi først i parterapi når det er alt for sent og stumperne ikke længere kan reddes.

Sammen med ægteskabspagten burde der følge en servicebog, som skulle udfyldes. Præcis som når du køber en bil. Der er faktisk mange lighedspunkter og specielt mænd forstår denne analogi. Uden olie går motoren i stykker.

Jeg tilbyder coaching for jer der ønsker at arbejde med nærværet i jeres parforhold. Mit afsæt tager jeg i mine mangeårige erfaringer som terapeut og mine egne erfaringer fra ægteskab til skilsmisse til et tantriske parforhold med nærvær, tillid og masser af kærlighed.

En coachingsession indeholder både samtaler, øvelser i nærvær, hjerteenergi og bevidst berøring. Jeg har desuden erfaring med at guide manden til at give kvinden en tantramassage. Hvad ville I vælge som par hvis alt var muligt?

I kommer hjem med håndgribelige redskaber som I kan tage i brug med det samme til gavn og glæde for hinanden og jeres parforhold.