Aromaterapeutisk massage

Find roen med en aromatisk massage

Leder du efter en aromaterapeutisk massage, der får dig til at føle dig både afslappet og styrket? Massage med æteriske olier fra Wetality er det perfekte valg! Jeg bruger kun æteriske olier af højeste kvalitet, nøje udvalgt for deres terapeutiske egenskaber og evne til at fremme afslapning og velvære. Under din massage vil jeg bruge en blanding af æteriske olier specielt udvalgt til at opfylde dine individuelle behov.

Uanset om du søger lindring fra stress og spændinger, eller blot ønsker at slappe af, så har jeg en blanding af æteriske olier, der passer til dine behov. Ud over fordelene ved massage kan brugen af ​​æteriske olier være med til at forbedre cirkulationen, lindre ømme muskler og booste immunforsvaret. De æteriske olier kan desuden hjælpe med at højne dit humør og fremme en følelse af ro og balance. Book din massage med æteriske olier i dag.

Aromaterapeutisk massage

100% rene og naturlige olier

Jeg bruger olierne fra Wetality, som har fokus på kun at bruge naturlige ingredienser og de rigtige fremstillingsmetoder. Alle olierne er således underlagt skrappe krav om renhed og kvalitet. Olierne er naturligvis økologiske og food grade certificerede.

Jeg glæder mig til at se dig i klinikken til en aromaterapeutisk-massage.

aroma terapi

Diffuser giver aromaterapi

Som alternativ til en aromaterapeutisk massage kan man bruge olierne i en diffuser. På den måde kan hele familien få daglig glæde af de essentielle oliers mange gavnlige virkninger. Hver olie har deres egen effekt på krop og psyke og det er en spændende verden at dykke ned i.

Blive klogere på hvilke olier der passer til dig i din families behov eller læs om hvordan olierne kan bruges her. (30 sider – smuk online pdf-præsentation)

Aromaterapi til stærke priser

Olierne er i 20ml flasker og vejl. udslagspris er kr. 258 pr olie. Vores testvindende diffuser koster 440kr. Du finder diffuseren og olierne i shoppen, hvor du som ny kunde får 20% rabat.

Diffuser blends giver aromaterapi

Æteriske olier kan bruges i både fysiurgisk og terapeutisk massage for at give en række fordele. De kan bruges til at hjælpe med at slappe af i kroppen, reducere stress, forbedre cirkulationen og lindre ømme muskler. For at bruge æteriske olier i massage, kan du enten tilføje et par dråber af olien til en bærerolie, såsom Castor eller kokosolie, eller du kan bruge en æterisk olieblanding, der er specielt fremstillet til massage. Det er vigtigt at fortynde æteriske olier i en bæreolie, før de påføres huden, da de kan være meget koncentrerede og kan forårsage irritation. Før massagen kan vi teste olien på noget hud for at sikre, at du ikke har en negativ reaktion på olierne.

Hovedmenu