Sundhed

HVP-vaccine eller ej?

Et svært dilemma

Jeg har i flere år interesseret med for sundhed og alternativ medicin. Menneskekroppen er fantastisk og på mange måder et kompliceret biologisk mesterværk. I langt de fleste tilfælde kan kroppen klare sig igennem sygdom og dårligdom uden hjælp udefra. Det er jo det den er designet til. Når jeg så alligevel anbefaler forskellige tilskud og alternative behandler og hjælpmidler handler det meget om at øge livskvaliteten for mig selv, min familie og naturligvis mine klienter. Jeg har i nogle år haft fokus på medicinalindustriens rolle i vores sundhed og hvordan vi påvirkes, manipuleres, skræmmes og pålægges kemisk medicin. Hele systemet er bygget op omkring at vi går til lægen og får piller for vores lidelser. Der er langt imellem læger der anbefaler at supplere med kost, motion eller andre alternativer. De får deres penge for at anbefale kemisk medicin og de efteruddannes, nærmest udelukkende, af medicinalindustrien. Der er med andre ord god grund til at være skeptisk over for hvad vi bliver præsenteret for af medicin.

Sidste uge fik jeg en mail fra min ekskone om at hun havde booket tid til vores datter, da det var blevet tid til at hun skulle have HPV-vaccinen. Min eks gik automatisk ud fra at vi var enige om at vores datter skulle have vaccinen og så det mest som en formsag at jeg blev informeret. Vi har delt forældremyndighed og har børnene i en 14/14-ordning hvilket fungerer fint.

I min verden skal vi undgå at give alt for mange vaccinationer, da disse ikke kun indeholder strenge af vira, som kroppen skal skabe antistoffer mod. De fleste vaccinationer indeholder også en række toxiner/tungmetaller, som gør at vaccinen udskilles langsommere, men som kroppen også har svært ved at udskille naturligt. En sundhedsfaglig person har en gang fortalt mig at en panodil med det aktive stof paracetamol kan spores helt op til 2 år i leveren efter indtagelse. Jeg tænker ikke at en panodil indeholder det store niveau af tungmetaller osv, så det er blot for at sætte vacciner og almindelig smertemedicin i perspektiv.

Det der havde haft størst betydning for min skepsis omkring HPV-vaccinen var de mange historier om unge piger der var blevet voldsomt syge, efter at have modtaget vaccinen. Symptomer og sygdomme tilbagevises som tilfælde og sammenkobles ikke af sundhedstyrelsen med vaccinen. Styrelsen har i det hele taget været meget tilbagholdende med udmeldinger omkring bivirkninger af HPV-vaccinen. Der er masser af sider på nettet, hvor folk taler imod vaccinen. Dygtige læger og forskere, som ikke vil give vaccinen; Gardasil9, til deres børn.

I takt med at jeg dykkede ned i artiklerne på nettet, des mere forvirret blev jeg.

Jeg kender min ekskone som en kvinde, der er dygtig til at fordybe sig, være kritisk og meget omhyggelig med at afveje fordele og ulemper, når der skal tages beslutninger. Hun er selv ansat i sundhedsvæsenet og har gynækologer som kollegaer. Vores datters moster havde for nogle år siden været igennem en keglesnitsoperation pga celleforandringer, hvilket naturligvis spillede ind i vurderingen af om vores datter skulle have vaccinen.

Kompromis og løsning

Vi ønskede begge at gøre det bedste for vores datter, nemlig beskytte hende, så efter en længere snak frem og tilbage blev vi enige om at hun skulle have vaccinen, men samtidig have en detox-behandling for at imødekomme evt. bivirkninger. Vi endte altså med at kombinere vaccinen med et 10 dages detox-forløb med Lifewave plastrene og en CBD-olier uden THC.

Et 5-dages detoxforløb med plastre kan bestilles på SMS 60652240 for kr. 750,- inklusiv fragt.