X-39

Aktivér dine stamceller

Som vi ældes formindskes vore stamcellers evne til at læge vore kroppe. Forestil dig, om vi kunne aktivere vore stamceller og genindstille dem til en yngre, sundere tilstand. Dette ville være at helbrede på en helt ikke-invasiv, sikker og billig måde.

Det er PRÆCIS det Livewave har formået med X-39.

LifeWave X39™ er klinisk bevist til at forsyne kroppen med et sundheds- og vitalitetsniveau, som du ikke har oplevet, siden du var i din ungdom. Idet det er støttet af flere kliniske studier og 20 års udvikling, er det bevist, at LifeWave X39™-plastret leverer rigtig mange helbredsfordele.

Kort video om X39 og Lifewave
1 pakke X39 indholder 30 stk plastre, hvilket svarer til en måneds forbrug.

Pris: 1 pakke X39 koster kr. 1299,-

Lifewave er banebrydende teknologi

Jeg har arbejdet med Lifewave siden 2014 og har rigtig mange succeshistorier med de små runde plastre. Vi lever i en tid, hvor rigtig mange mennesker tager medicin dagligt. Mange tager melatonin før sengetid for bedre at kunne sove. Dette kan dog forårsage at kroppen bliver “doven”. Hvorfor skal den producerer melatonin, hvis den får tilført? En helt overset bivirkning er at kroppens egen produktion af melatonin reduceres, hvilket gør det svært at slippe pillerne, når man først er kommet igang. Jeg gør derfor hvad jeg kan for at give min krop et alternativ til kemi. Plastrene fra Lifewave fungerer som lysterapi og skaber flow i kroppens energisystem.

Jeg sammenligner ofte plastrenes  med akupunktur, hvilket måske er lidt uretfærdigt for begge. Jeg har set plastrene lindre, hvor akupunkturen ikke slog til og omvendt. Men fælles for dem er at de begge sætter gang i kroppens eget system. Der tilsættes altså ikke kemi, hvilket gør dem ideelle for dig, der ikke ønsker at indtage medicin eller bare godt kunne tænke sig at “yde” mere, om det er sportsligt eller bare få mere ud af livet.

Mit hus-apotek

Lifewave

Jeg havde løbet en del i de kolde vintermåneder og havde pådraget mig en betændelse i mine akilleshæle. Min mor havde behandlet den ene  med akupunktur, men jeg havde fortsat smerter i den højre side. Min kammerat Anders Tofft, en dygtig kinesiolog, viste mig plastrene. Han satte 3 plastre på mig og dagen efter var smerterne væk og de kom ikke tilbage. Jeg var naturligvis solgt. Siden har plastrene fulgt mig og jeg kunne f. eks. ikke drømme om at pakke en rejsetaske uden at have dem med.

De er med andre ord blevet mit nye hus-apotek – helt uden kemi eller bivirkninger!

Selv børnene er vilde med demmin medicin - min sundhed

Selvfølgelig syntes mine unger at det var lidt plaster-mærkeligt første gang jeg satte de små runde på dem, men der gik ikke længe før de havde taget dem til sig. De er så nemme at bruge at mine børn selv finder brochurerne og sætter plastrene på ved forkølelse, smerter, eksem, søvnproblemer, træthed osv…

Du kan se små videoklip her om de forskellige plastres placering og deres muligheder.

Lifewave