BARS

Kan BARS nulstille din hjerne?

BARS er 32 punkter på hovedet, som når de aktiveres sletter mønstre, følelser og overbevisninger, der begrænser dig i dit liv. Du lægger dig på ryggen og får evt. et tæppe over dig. Bars er en meget blid behandlingsform, hvor du holdes på forskellige punkter på dit hoved. Du kan modtage bars i stilhed eller vi kan samtale. Det er helt op til dig og der er ikke noget der er rigtigt eller forkert. Der er kun de valg vi tager. Undervejs kan vi sammen lave sætninger og “clearings”, som du kan tage med dig og arbejde videre med.
Hænger du fast i de samme mønstre? Har du overbevist dig selv om at der ikke er noget du kan gøre? Så er det tid til at træffe nye valg og opnå større bevidsthed – med BARS får du muligheden for at vælge det liv du drømmer om.

Populært sagt kan man sige at Bars rydder op i din “harddisk” på et ubevidst plan.

Bonus effekter ved BARS:
Mere bevidsthed Mere glæde
Bedre søvn
Lindre smerter
Mulighed for at vælge
Mere sindsro
Bedre kropsfornemmelse
Fysisk velvære
Kærlighed til dig selv og andre
Mindre dømmende – Større tolerance
God ved diagnoser som ADHD, OCD, ADD og autisme mm.

Jeg anbefaler at man modtager 3 behandlinger for at opleve den fulde effekt af bars, men allerede efter den første behandling kan de fleste berette om positive forandringer i deres liv. I værste fald vil du rejse dig fra briksen og føle at du har fået en god omgang massage. I bedste fald vil dit liv forandre sig. Hvis du booker og betaler for 3 bars-behandlinger kan vi måske finde ud af noget? Hvad er ellers muligt?

En behandling varer ca. 45 min.

I timerne efter en behandling et det  vigtigt, at du drikker masser af vand og lytter til din krop. Hvis du pludselig får lyst til salt eller sødt, så er det ok.

Positivt statement : “All of life comes to me with ease, joy and glory”. Hør Dain Heer (“co-creator” of Access Consiousness) fortælle om denne lille øvelse på

Hvad kan BARS gøre for dig? bars