Workshop i tantramassage for par

Tantramassage for par – kurset er for begyndere


Er I klar på:

  • en dag i kærlighedens tegn?
  • måske at genopdage din partner?
  • give din partner fuld opmærksomhed?
  • at give dig hen og opleve nydelse?
  • slippe hverdagens tanker og komme ned i kroppen
  • forkæle dig selv og din partner?
  • få ny inspiration til jeres parforhold?

Vi tilbyder

Et indblik i tantriske principper
Forskellige berøringsteknikker og virkemidler
Inspiration til indretning af jeres eget tantratempel / rede.
Praktisk demonstration, en tantramassage i flere dele.
Et rum hvor du trygt kan give dig hen, øve dig, modtage og give.

“Vi havde en helt fantastisk dag. Det var vores første møde med tantramassage for par og vi blev nænsomt og respektfuldt ført ind i en helt ny verden i dejlige omgivelser. Der blev lyttet til os og vi fik tid til at følge med i vores helt eget tempo. Vi har bare fået lyst til meget mere.”

Kh Sussanne og Michael

Programmet:
kl 10.00 velkomst
kl 10.15 – 11.30 meditation, energiøvelser, øvelser for par, øvelser i sanselighed mm.
kl 11.30 -12 frokost (Vi sørger for en let, vegansk (laktose og glutenfri) frokost og frugt, snacks og vand.)
kl 12-17 introduktion til tantramassage og praktiske øvelser, hvor I arbejder sammen som par. Vi slutter af med kaffe, kage og en snak om dagen.


Vi skaber et trygt rum, hvor I kan øve jer i at give massage. Rummet er indrettet med god plads mellem deltagerne og lyset er dæmpet. I vil hver få en base med en madras. Vi vil demonstrere massagen for jer og derefter øver i på egen partner.
I en tantramassage er nøgenhed en naturlighed. Du er selv ansvarlig for at mærke dine egne grænser. Vælger du at have undertøj på, skal du være forberedt på, at der vil komme olie på.
Sidst vil vi demonstrere yoni -og lingammassage. Det er op til jer selv, om I ønsker at øve denne del på workshoppen.

Workshop for begyndere

Lørdag den 20/4 kl 10-17 2024
Sted: Skovdalen 9, 8766 Nørre Snede
Pris kr. 2500 pr. par.

Husk

Til workshoppen skal hvert par medbringe 2 lagener, 2 håndklæder, en sarong eller stort håndklæde/tørklæde. 1 glas kokosolie.

Tilmelding

Datoer for kommende workshops sendes også ud i nyhedsbrevet

Kærligst Jacob

Forsiden

Tantramassage er en massageform, der er baseret på principperne for tantra, en spirituel tradition, der opstod i Indien. Målet med tantrisk massage er at skabe en dybere forbindelse mellem sind, krop og ånd, og at opnå en tilstand af øget bevidsthed og fornøjelse. Oprindelsen af ​​tantrisk massage kan spores tilbage til det gamle Indien, hvor det blev praktiseret som en del af den tantriske spirituelle tradition. I den moderne æra er tantrisk massage blevet populær som en form for sensuel massage, og den bruges ofte som en form for seksuel healing og udforskning.

Kursus i tantramassage

Man kan deltage i en workshop i tantramassage for par eller modtage en tantrisk massage af forskellige årsager, herunder:

Stresslindring: Det kan hjælpe med at reducere stress, spændinger og angst ved at fremme afslapning og en følelse af velvære.

Øget sensualitet: Det kan være med til at øge ens sanselighed og seksuelle energi, hvilket fører til mere tilfredsstillende seksuelle oplevelse.

Healing: Det kan bruges som en form for healing for følelsesmæssige eller fysiske problemer, såsom seksuelle traumer eller impotens.

Øget intimitet: Det kan hjælpe med at forbedre intimitet og kommunikation i forhold ved at fremme dybere følelsesmæssige forbindelser mellem partnere.

Spirituel vækst: Det kan bruges som en spirituel praksis, for at hjælpe en med at forbinde med deres indre og opnå en større følelse af selvbevidsthed og indre fred.

Afslapning: Det kan hjælpe med at frigøre fysiske og følelsesmæssige blokeringer, hvilket giver mulighed for en større følelse af afslapning og velvære

Det er værd at bemærke, at tantrisk massage er en massageform, der er fokuseret på det sensuelle, sanselige og energetiske, og den må ikke forveksles med traditionel massage.

Forslag til litteratur:

Den nye tantra af Anne Sophie Jørgensen (Udg. 2010)

https://www.jacobhertz.dk/kursus-tantramassage-par/