Tankefeltterapi

Hvorfor tankefeltterapi?

Vi starter ud med en session hvor vi afdækker dit behov for behandling og lægger en plan for hvordan vi skal nå i mål. 

Jeg gør brug at østens viden om kroppens energibaner og kombinerer det med samtaleterapi – kombinationen vil ende med at spare dig flere års traditionelt terapiforløb. 

Det er hurtigt og effektivt og du kan se lidt om hvordan TFT udføres i videoen nedenfor, hvor Peter behandles for sin tandlægeskræk. Han havde på dette tidspunkt ikke været til tandlæge i flere år og det var begyndt at se skidt ud for hans tænder. Efter en enkelt behandling fik han tid på tandlægehøjskolen i Aarhus og han har i dag fået styr på sine tænder igen.

Problemstillinger jeg har erfaring med kan behandles med tankefeltterapi:

– angst
– vrede/raseri
– panikangst
– traumer
– sorg
– stress
– sceneskræk –  eksamens angst eller nervøsitet ved jobinterview
– fobier (edderkopper, nåle, fly, mikrofon-angst oma.)tankefeltterapi
– forkølelse
– smerter (piskesmæld)
– nikotinafhængighed (rygestop)
– manglende mod til at følge sine drømme
– irritation/frustration (f.eks efter fyring)
– bitterhed
– træthed
– tinitus
– fibromyalgi
– tandlægeskræk
– hypersentivitet (tøjet strammer og generer)
– overfølsomhed overfor lyde (typisk ADHD-symptom)
– bekymringer
m.fl

Kursus i tankefeltterapi (EFT/TFT)

 

Lav denne øvelse reducer stress i din hverdag

Gennem tiden har jeg anbefalet mange at lave kraveben-åndedrætsøvelsen. Det er en øvelse der giver en enorm ro og retter op på kroppens ubalancer. På den måde giver vi kroppen en chance for at helbrede sig selv. Øvelsen er simpel, selvom den virker uoverskuelig i starten. Giv den et forsøg i en uge, både morgen og aften. Øvelsen varer ca. 3-4 minutter.

Dine spørgsmål er velkomne.

Hvis dit problem ikke lige er repræsenteret på listen er du velkommen til at ringe og få en snak om hvorvidt TFT kan hjælpe dig. Kontakt her for tidbestilling eller yderligere spørgsmål.

Tankefeltterapi (TFT) er en effektiv hjælp og komplementær tilgang til medicinsk og psykologisk behandling. Det kan være hensigtsmæssigt at underrette lægen eller psykologen om brugen af TFT behandling. TFT har aldrig været tiltænkt at erstatte medicinsk behandling eller til at behandle alvorlige psykologiske tilfælde.

Annegrete har ordet:

Jeg er en kvinde på 62 år, der pludselig eller ganske langsomt var blevet bange for, at køre over broer.

Min mand og jeg kører autocamper, vi kører mest i Danmark, men også i Tyskland og når vi kørte og vi kom til Vejlefjordbroen, Lillebæltsbroen, Sallingsundbroen eller broerne på Silkeborg motorvejen svedte jeg, havde klamme hænder og jeg kunne næsten ikke trække vejret. Jeg var bange, ja skrækslagen.

Efterhånden begyndte jeg at planlægge ruter, hvor der ingen broer var, ville ikke med til Tyskland, for skulle absolut ikke over Kielerkanalen igen eller for den sags skyld længere syd på.

Til sidst var jeg klar over, at jeg blev nødt til at gøre noget ved min angst for broer.

Efter bare én behandling med tankefeltterapi hos Jacob, kunne jeg nu køre på Silkeborg motorvejen, uden angst og 3 uger senere kørte vi sydpå. Vi kørte over Kielerkanalen, jeg sad med åbne øjne, uden at hænge i panik håndtaget. Vi nåede helt til Østrig og havde en dejlig ferie i Salzburg.

Nu har jeg en hverdag, hvor broer ikke længere styrer, hvilken vej vi skal køre.

Havde jeg dog bare fået en behandling for længe siden.


Annegrete Kirkeby Johnsen