Tankefeltterapi

Tankefeltterapi eller TFT

Jeg blev uddannet tankefeltterapeut i 2010 af Henrik Lund i Vejle efter principperne fra Dr. Roger Callahan i USA. Desuden har jeg en uddannelse som supervisor fra kriminalforsorgen. Jeg oplever at netop uddannelsen som supervisor går rigtig godt i spænd med tankefeltterapien. Behandlingen med tankefeltterapi tager udgangspunkt i en samtale, hvor der skabes kontakt til de negative følelser. Behandlingen, der består i at påvirke forskellige punkter på overkrop og ansigt, vil få følelsen af ubehag til at forsvinde gradvist. Tankefeltterapi handler i al sin enkelhed om at fjerne de negative følelser omkring et problem. Dette gøres ved at banke let på udvalgte meridianpunkter på kroppen.

“Tankefeltterapi er den hurtigste og mest direkte behandlingsform og samtidig også den mest behagelige.”

Som udgangspunkt kan ALT der er opstået på din livsvej behandles.

Mange oplever at de udvikler angst for forskellige ting, nogle gange som følge af et traume, men andre gange uden logisk grund. Ofte ses det, at et traume, kan medføre at man udvikler en række angster. Disse angster har til formål at tage vores fokus, så vi ikke tænker på traumet. Dette gør at mange har svært ved tanken om at skulle slippe angsten. Ofte startes et forløb med at behandle angsten for forandring.

Erfaringer

Problemstillinger jeg har erfaring med kan behandles med tankefeltterapi:

– angst
– vrede/raseri
– panikangst
– traumer
– sorg
– stress
– sceneskræk –  eksamens angst eller nervøsitet ved jobinterview
– fobier (edderkopper, nåle, fly, mikrofon-angst oma.)tankefeltterapi
– forkølelse
– smerter (piskesmæld)
– nikotinafhængighed (rygestop)
– manglende mod til at følge sine drømme
– irritation/frustration (f.eks efter fyring)
– bitterhed
– træthed
– tinitus
– fibromyalgi
– tandlægeskræk
– hypersentivitet (tøjet strammer og generer)
– overfølsomhed overfor lyde (typisk ADHD-symptom)
– bekymringer
m.fl

Kursus i tankefeltterapi (EFT/TFT)

Lav denne tankefeltterapi øvelse og oplev mindre stress i din hverdag

Gennem tiden har jeg anbefalet mange at lave kraveben-åndedrætsøvelsen. Det er en øvelse der giver en enorm ro og retter op på kroppens ubalancer. På den måde giver vi kroppen en chance for at helbrede sig selv. Øvelsen er simpel, selvom den virker uoverskuelig i starten. Giv den et forsøg i en uge, både morgen og aften. Øvelsen varer ca. 3-4 minutter.

Dine spørgsmål er velkomne.

Hvis dit problem ikke lige er repræsenteret på listen er du velkommen til at ringe og få en snak om hvorvidt TFT kan hjælpe dig. Kontakt her for tidbestilling eller yderligere spørgsmål.

Tankefeltterapi (TFT) er en effektiv hjælp og komplementær tilgang til medicinsk og psykologisk behandling. Det kan være hensigtsmæssigt at underrette lægen eller psykologen om brugen af TFT behandling. TFT har aldrig været tiltænkt at erstatte medicinsk behandling eller til at behandle alvorlige psykologiske tilfælde.

En klient skriver:

Jeg er en kvinde på 62 år, der pludselig eller ganske langsomt var blevet bange for, at køre over broer.
Min mand og jeg kører autocamper, vi kører mest i Danmark, men også i Tyskland og når vi kørte og vi kom til Vejlefjordbroen, Lillebæltsbroen, Sallingsundbroen eller broerne på Silkeborg motorvejen svedte jeg, havde klamme hænder og jeg kunne næsten ikke trække vejret. Jeg var bange, ja skrækslagen.
Efterhånden begyndte jeg at planlægge ruter, hvor der ingen broer var, ville ikke med til Tyskland, for skulle absolut ikke over Kielerkanalen igen eller for den sags skyld længere syd på.
Til sidst var jeg klar over, at jeg blev nødt til at gøre noget ved min angst for broer.
Efter bare én behandling med tankefeltterapi hos Jacob, kunne jeg nu køre på Silkeborg motorvejen, uden angst og 3 uger senere kørte vi sydpå. Vi kørte over Kielerkanalen, jeg sad med åbne øjne, uden at hænge i panik håndtaget. Vi nåede helt til Østrig og havde en dejlig ferie i Salzburg.
Nu har jeg en hverdag, hvor broer ikke længere styrer, hvilken vej vi skal køre.
Havde jeg dog bare fået en behandling for længe siden.

Annegrete Kirkeby Johnsen