Kursus i tankefeltterapi (EFT/TFT)

Et kursus for unge og voksne

Dette kursus er for dig som bare godt kunne tænke sig at få mere ud af livet. TFT er et effektivt redskab til at få ryddet op i f.eks gamle traumer og du vil undervejs i kurset få masser af erfaring med at bruge TFT, så du kan fortsætte derhjemme med at behandle dig selv og dine nærmeste. Teknikkerne et lette at lære og kan sågar bruges sammen med sine børn.

Har du et stort hjælper-hjerte? Drømmer du om at gøre en forskel for andre? Måske har du allerede en praksis som behandler? Hvorfor ikke lægge tankefeltterapi i din værktøjskasse? Dine klienter vil opleve hurtige og varige resultater med dette simple værktøj. Målet med kurset er at give dig teorien bag, kundskab, rutine og tryghed til at bruge behandlingsformen, også efter at kurset er endt.

Jeg står også til rådighed som sparringspartner efter kursus er ovre.

“Tankefeltterapi er den hurtigste og mest direkte behandlingsform og samtidig også den mest behagelige.”

Sådan stiller du din overflødige baggage.

Min erfaring er at 1 behandling med TFT kan rykke mere end mange års kognitiv terapi. Jeg ser det i klinikken igen og igen. Klienter der har gået i terapi i årevis og talt om deres barndomstraumer, angst, fobier, vrede osv., uden at være kommet tættere på en forløsning. Nok er problemet talt igennem og hovedet forstår logikken, men kroppen husker og giver ikke bare sådan slip.

Med TFT skabes der flow i kroppens energier og livet kan levet fuldt ud. Stil din gamle baggage – den tynger dit liv og tjener dig ikke mere.

Hvad nu hvis der var en genvej til at rydde op i skabet med gamle skeletter?

Jeg ved godt at det lyder vildt og måske endda grænseoverskridende, men faktum er at TFT er nok den letteste og hurtigste terapiform du nogensinde kommer i nærheden af. Den kræver netop ikke at du taler om problemet i flere timer og du skal ikke forholde dig til det samme trauma igen og igen. Med tankefeltterapi er det nok at du kortvarigt forbinder dig til problemet og så udføre behandlingen. Problemet opløses i løbet af 20-30 minutter, men ofte vil du mærke lindring allerede få minutter inde i behandlingen. Ofte har jeg klienter som undrer sig over at det går så hurtigt og nogle gange må klienten lede efter (følelsen:) den klump i maven, som var forbundet med tanken om angsten eller traumet.

“Hvis noget opstår på et øjeblik som f.eks et traume der skaber forvirring, ubehag og begrænsninger… Så kan det også afhjælpes på et øjeblik.”

EFT eller TFT er en fantastiske behandlingsform, som kan læres på bare en enkelt weekend. Kurset kræver ingen forkundskaber og teknikkerne kan benyttes af alle. Selv børn kan have stor glæde af teknikkerne.
Du lærer bl.a. at behandle traumer, angst, fobi, stress, vrede, raseri, sorg, PTSD, depression oma.

Modul 1 varer 2 dage. Her lærer du tankefeltterapiens grundlæggende principper og selvhjælps-teknikker, som du kan bruge på dig selv og dine næste.

Kurset henvender sig både til private, der ønsker at gøre noget godt for dem selv og behandlere, der leder efter et ekstra redskab til klinikken.

MODUL 1

Ingen datoer pt

MODUL 2

2 dage + 1 opfølgende øvedag

MODUL 2 er for dig der drømmer om at hjælpe andre, måske starte din egen klinik eller bare vil arbejde endnu dybere med dit eget livs forskellige temaer. På modul 2 lærer du at lave en diagnosticeret behandling ved hjælp af muskeltest (kinesiologi) og udvider dine muligheder som behandler betragteligt. Efter modul 2 skal du behandle 8 klienter og øvedagen skal blandt andet handle om at evaluere på dine klientbehandlinger, klinikdrift og evt. genopfriske de elementer du har lært på modul 2.

Jeg anbefaler at du tager dig betalt for dine prøvebehandlinger, så du får dækket udgifterne til dit kursus. 😉 Det er win-win!!

Efter modul 2 udstedes kursusbevis.


Sted: Skovdalen 9, 8766 Nørre Snede

Kursusprogram

MODUL 1 – Pris: kr. 3.999,-

MODUL 2 – pris: kr. 3.999,-

Tilmeld dig begge moduler og spar 750kr.

(inkl. kursusmaterialer, the/kaffe og frugt/snacks)

Tilmelding:

per mail: jacob_hertz@hotmail.com

eller mobil 60 65 22 40.

Jeg glæder mig til nogle gode dage med masser af personlig udvikling.

Underviser
Jacob Hertz, f. 1975.