Rent vand

Gør dit vand til sundt vand med en vandrenser fra Wetality water.

Vandrenseren fra Wetality water indeholder den nyeste teknologi og renser vandet effektivt og fjerne både tungmetaller, pesticider, bakterier og hormoner.

Slut med at bekymre sig om pesticider, PFAS/PFOS, E-coli osv i dit drikkevand. Der ligger laboratorietest (Eurofins) på vandrenseren der viser at vandet renses for selv små partikler som flourstoffer.

Vandet fra hanen ledes igennem 7 forskellige filterprocesser og benytter sig af omvendt osmose. Det har samtidig været vigtigt at maskinen kan rense vandet hurtigt. Den kan således levere 60 liter renset vand i timen, hvilket er op til 5 gange hurtigere end et standart produkt.

Maskinen anbefales til private og mindre erhverv på op til 20 pers.

Få RENT vand for under 10 kr om dagen!

En Wetality vandrenser måler 43 (højde) x 20 (bredde) x 47 (dybde) og passer nemt i de fleste køkkenskabe under vasken.
Det tager 2 min at få et kundelogin – som naturligvis er gratis!

2 muligheder

Du kan også vælge at KØBE maskinen, og herefter tilkøbe en serviceaftale til som dækker diverse filterpakker.

Du kan vælge at LEASE en maskinen, hvilket kræver en udbetaling og en månedlig serviceaftale på ca. kr. 290,-. Du vil automatisk modtage friske filtre, når det er tid til at udskifte dem og efter 4 år udskiftes maskinen til den nye version helt uden yderligere omkostninger. De endelige priser finder du når du har logget ind som kunde på wetalitys hjemmeside og afgivet din ordre.

Uanset hvad du vælger, får du en effektiv maskine til en særdeles konkurrencedygtig pris. Rent vand ER nemlig en menneskeret!

Hjælp til montage

Brug for hjælp til installationen? Ingen problem – Vi har flere installatører over hele landet der står klar til at hjælpe. Selv kører jeg i Jylland og Fyn. Pris for installation ligger fra kr. 1.500 + moms. (ex. kørsel)

Min pris for montage på kr. 1500 + moms er forudsat at:

  • Der forefindes en stikkontakt under vasken MED jord.
  • Fungerende 1/2″ balo-fix, så vandet kan lukkes under vasken.
  • Kunden har målt efter at maskinen kan stå under vasken, hvis det er den løsning der vælges.
  • Ved montage af tilkøbt armatur må bordpladen max være 30mm, hvilket er standard.

Selvom vores montører er erfarne håndværkere og har stor erfaring med at montere er det altid rart med nogle billeder af skabet, hvor maskinen skal sættes op. Det giver nemlig et overblik og mulighed for at medbringe det rigtige værktøj til opgaven.

Jeg lavede en test af mit drikkevand.

Jeg blev chokeret da jeg lavede en test på vores drikkevand og opdagede at det indeholdt tungmetaller, pesticider og diverse karcinogener (kræftfremkaldende stoffer). Det drikkevand jeg gik og troede var rent og havde drukket i årevis, viste sig at være lettere forurenet. Jeg var ikke længe om at beslutte mig for at installere en vandrenser.

Det er relativt simpelt at teste kvaliteten af sit drikkevand. En TDS-måler viser antal bindinger i vandet og en electrolyzer synliggør vandets indhold.

Vandkvaliteten i Danmark

12.11.2019 – JP skriver: “Måling: Seks ud af ti prøver af grundvandet har pesticidrester“.

12. juni 2021, Tv2: Giftrester fundet i over halvdelen af danske vandboringer.

17. sept 2021: Tv2 : https://nyheder.tv2.dk/samfund/2021-09-17-drikkevand-i-hele-landet-tjekkes-for-kraeftfremkaldende-stoffer

21. dec 2020: Politikken: https://www.information.dk/debat/2020/12/tilladte-maengde-fluorid-drikkevandet-goer-dummere-hver-generation?

Vandet i Taastrup efter en 2 min electrolysebehandling. Vandet blev desuden målt til 375PPM, hvilket i følge myndighederne er under niveauet for forurenet vand. (grænsen er 500PPM) Ser dette rent ud for dig?

Ud over de mange boringer der lukkes hvert år pga for høje grænseværdier ser vi jo også jævnligt bakteriefyldt drikkevand. Ofte rådes borgerne til at koge vandet inden de bruger det, som her i Fredericia, juli 2020.

Rent vand – til dig og din familie.