Rent vand

Gør dit vand til sundt vand med en vandrenser fra Wetality water.

Vandrenseren fra Wetality water indeholder den nyeste teknologi og renser vandet effektivt og fjerne både tungmetaller, pesticider, bakterier og hormoner. Vandet fra hanen ledes igennem 7 forskellige filterprocesser og benytter sig af omvendt osmose. Det har samtidig været vigtigt at maskinen kan rense vandet hurtigt. Den kan således levere 60 liter renset vand i timen, hvilket er op til 5 gange hurtigere end et standart produkt.

Maskinen anbefales til private og mindre erhverv på op til 20 pers.

Få RENT vand for under 10 kr om dagen!

En Wetality vandrenser måler 47 x 20 x 43 og passer nemt i de fleste køkkenskabe under vasken.
Bestil din vandrenser her!

2 muligheder

Du kan også vælge at KØBE maskinen, så er prisen kr. 8560,- Hertil kan du tilkøbe en serviceaftale til kr. 216,-/md, som dækker diverse filterpakker.

Du kan vælge at LEASE en maskinen, hvilket kræver en udbetaling på kr.2600,- og en månedlig lejeaftale på kr.292,- Du vil automatisk modtage friske filtre, når det er tid til at udskifte dem og efter 4 år udskiftes maskinen til den nye version helt uden yderligere omkostninger.

Uanset hvad du vælger får du en effektiv maskine til en særdeles konkurrencedygtig pris. Rent vand ER nemlig en menneskeret!!

Brug for hjælp til installationen? Ingen problem – Vi har mange installatører over hele landet der står klar til at hjælpe. Selv kører jeg i Jylland og Fyn. Pris for installation fra kr. 1500,-

Jeg lavede en test af mit drikkevand.

Jeg blev chokeret da jeg lavede en test på vores drikkevand og opdagede at det indeholdt tungmetaller, pesticider og diverse carcinogener (kræftfremkaldende stoffer). Det drikkevand jeg gik og troede var godt sundt vand og havde indtaget i årevis, viste sig at være lettere forurenet. Selvom vores drikkevand ikke er nær så forurenet, som andre steder jeg har lavet testen, var jeg ikke lang tid om at beslutte at jeg ville have en vandrenser.

Det er relativt simpelt at teste kvaliteten af sit drikkevand. En TDS-måler viser antal bindinger i vandet og en electrolyzer synliggør vandets indhold. Du kan købe begge instrumenter i webshoppen, når du har oprettet dig som kunde. Samlet pris for begge er under ca 195,- inklusiv fragt. Få et kundelogin her.

Vandkvaliteten i Danmark

12.11.2019 – JP skriver: “Måling: Seks ud af ti prøver af grundvandet har pesticidrester“.

12. juni 2021, Tv2: Giftrester fundet i over halvdelen af danske vandboringer.

Ud over de mange boringer der lukkes hvert år pga for høje grænseværdier ser vi jo også jævnligt bakteriefyldt drikkevand. Ofte rådes borgerne til at koge vandet inden de bruger det, som her i Fredericia, juli 2020.

Rent vand – til dig og din familie.