Sundhed

Nyt samarbejde

Jeg har indgået et samarbejde med Sanne fra Bodyandbreastcare.dk. Hun kommer til Jylland en gang om måneden og udfører sine full body thermografi scanninger i min klinik.

Min oplevelse med body scanning er meget positiv. Jeg fik sat fokus på nogle ubalancer i min krop, som jeg ellers ikke havde opdaget selv og derved haft mulighed for at rette op på.

Efter min thermografiske analyse fik jeg flere gode råd med på vejen ifht hvilken behandling jeg kunne vælge. Jeg er jo til de naturlige løsninger, så jeg var glad da jeg opdagede at flere af rådene handlede om naturmedicin og simple teknikker til at genskabe balance i kroppen.

TIDLIG OPDAGELSE – TIDLIG HELBREDELSE 

Klinisk thermografi scanning henvender sig til mænd, kvinder og børn i alle aldre.

Kontakt Sanne og bestil tid på

20 77 36 66

eller læs mere på hjemmesiden:

https://bodyandbreastcare.dk/