Healingsmassage

Wellness og terapi  for krop og sjæl

“Jeg var HELT væk… var både i Østen og ude at løbe i kornmarker”                    Vivian

Massageformen 

nærværsmassage

Oplev en ny langsom massageform. Den er udviklet som en modpol til almindelig fysiurgisk massage, hvor massage ofte er forbundet med smerte og let ubehag. I en længere periode har jeg udforsket muligheder for at komme dybere ind i massagens kerne. Healingsmassagen er således udsprunget af en række workshops og kurser, hvor fokus hver gang har været at bryde med hverdagens travlhed. I Healingsmassagen masseres ben, ryg, nakke og arme. Massagen opleves mere som berøring end som tryk og stræk.

Sæt tempoet ned

Langt de fleste af os lever i en dagligdag med mange krav, stress og jag. Det kan være svært at geare ned i dagligdagen og der er desværre en kedelig tendens i samfundet til at sygemelde sig med stress eller melde sig helt ud efter at være blevet kørt over af store arbejdsbyrder eller uindfriede forventninger. Formålet med massagen er at være en modpol til det hurtige liv vi lever i dag.

“Skal det virkelig gå SÅ langsomt?”

Ja, med healingsmassagen er tempoet taget ud af alle bevægelser og ofte går massagen nærmest i stå og hænderne hviler bare på et sted. Dette skaber fokus og dybde i massagen, og vigtigst af alt får kroppen lov til at kommunikere med sindet undervejs. Dette kan opløse spændinger, som almindelig massage ikke har formået. Når tempoet sættes ned i berøringen, tvinges sindet til at gøre det samme. Massagens formål er således at få dig ud af hovedet og ned i kroppen! Massagen kan beskrives som en fysisk mindfulness eller som en kombination af meditation og kontakt.

wellness

Det tager tid at koble fra og med healingsmassagen får både krop og sind netop den nødvendige tid til at give slip på hverdagen og tankerne får lov at vandre.

Giv dig hen til din indre rejse.

Varighed: 60 min

Pris: kr. 600,-