Mindfulness, behandling og coaching mindsker sygefraværet.

Et bæredygtigt tilbud til virksomheder i Midtjylland.

Sygemeldinger pga stress er større en nogensinde og koster samfundet, men også virksomhederne, rigtigt mange penge årligt.

Hvad gør I i jeres virksomhed får at mindske sygefraværet og reducere sygemeldinger forårsaget af stress? Hvis du sidder og tænker: “Øhm, vi kunne gøre det bedre”, så følg med her.

Er det ikke bare folks eget ansvar at holde sig raske og stressfrie? Jo, det kan man jo sige, men ofte er stress noget der kommer krybende og mange når ikke at opdage at de er syge, før de ikke kan komme ud sengen. Så er det, at det kan blive rigtig dyrt og risikoen for at den ansatte ikke kommer tilbage i jobbet er til stede.

Det er dyrt at ansatte og oplære medarbejdere, men prisen for at sige farvel til en medarbejder kan også være høj og ofte forbundet med tab af vigtig viden om kunder, virksomheden og faglige kompetencer.

Der er derfor god økonomi i at holde på medarbejderne – og holde dem raske og glade.

“For to år siden inviterede Erick Thürmer for alvor spiritualiteten ind i den 120 år gamle familievirksomhed, og siden er det kun gået fremad. Sygefraværet er faldet til næsten nul, og omsætningen er tredoblet, siger han.” Læs hele artiklen her.

Flere studier viser at når ansatte får adgang til ordninger om f.eks massage så stiger produktiviteten, arbejdsglæden og fastholdelsesgraden.

Mit tilbud på en anti-stress-pakke lyder:

Pris: kr. 3.999,- / medarbejder årligt der er tilmeldt ordningen.

Pakken indeholder: 6 x Sportsmassage, 4 x BARS og 1 times coaching. Pakken har en samlet værdi af: kr. 5500,-

Som virksomhed kan I vælge at lade pakken være et medarbejdergode, eller delvist brugerbetalt.

Tilmelder I flere medarbejdere og har I passende lokale kan jeg komme og behandle på udvalgte dage. Ellers er klinikadressen: skovdalen 9, Nørre Snede.

Jeg ser frem til at høre fra jer.

Mvh Jacob Hertz, 60652240